sessongen 2012 -- 2013

NJCH til Raico.. --- Han blir 3 generasjon etterhverandre som jeg jager inn til NJCH...( Blackie - Raya - og nå Raico ) Bestemor - Mor og sønn..

Raico stilte på klubbkampen til HHK, men det var bistert kaldt, 19 minus grader, det ble nok i kaldeste laget, så vi kobet etter 5 timer, fant ut at dette var for kaldt, Raico hadde da ca 70-80 min. ( 3 ÅP ) Trist Kunne sikkert ha jaget på en 1 Åp men da hadde dommeren frosset beina av seg. Ellers er ikke dagene i skogen med Raico kjedelige, han har ei vannvittig jaktlyst og går på alt slags føre, og det er skjelden man ikke hører los når den gutten er i skogen...

Jeg stilte han stilt på EP på Eidskogen, og Raico jaget til 1 EP og ble NJCH .

Kurjovikens Jazna har stilt på ei Åpen prøve i år og jaget til 1 ÅP.                       

 Kilbackens Raju-Niina har jaget litt i svakeste laget til og stille på prøve, hun har for mange loser på mellom 30 og 60 min, og det er for dårlig for og hefte opp en dommer, hun slenger innimellom innpå  noen premie loser, men kan også jage litt kløv, men har blitt bedere med det utover sessongen. Men en ting skal hun ha, hun har ei voldsom jaktlyst. Så jeg skal gi henne en sessong til for og se hva som bor i henne.    

Ellers har jeg vært mye i skogen med Harasjøliaa`s Jussi født juni 2012 - etter Raico og Jazna , og Jussi er en morsom hund som jeg gleder meg til og begynne og jage med, han virker så rolig og klok og avbalansert , så det blir spennende , jeg har ikke jaget han inn i sessongen fordi han ble for ung , og jeg hadde ikke lyst til og bruke han på snøen de første gangene, men han skal prioriteres skikkelig til høsten, han er veldig lik Raico på alle måter. virkellig en snill og klok hund... Kul                                                                                                                        

                            

 

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

06.01 | 21:28

Godt nyttår knut.mvh ove nerkvern 😊.

...
18.01 | 19:35

nydelig

...
18.01 | 19:09

hei dette var artig og lese :) vi sitter nå spente og venter på resultat etter parringen av raico og arja da vi skla ha igjen en hannhund etter den parringen.

...
29.01 | 22:03

http://www.vargfakta.se/

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE